Sfaturi pentru mame

Adulților le este interzis să fumeze în preajma nou-născuților

Adulților le este interzis să fumeze în preajma nou-născuților - RevistaMargot.ro

– Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au anunţat că numărul cazurilor de infecţii respiratorii acute a crescut cu peste 20% faţă de nivelul aşteptat, astfel că au informat Ministerul Educaţiei despre evoluţia infecţiilor gripale şi, prin Ordin al MEN, ziua de vineri va fi liberă pentru elevi. (Mediafax)

– Un profesor de limba franceză, care predă la Şcoala Generală din comuna Grămeşti, judeţul Suceava, este cercetat disciplinar după ce a fost filmat de elevi în timp ce ameninţa cu mopul şi alerga prin clasă după un băiat din clasa a şaptea. (Mediafax)

– Vârsta medie de debut în consumul de droguri în România este de 10-11 ani, au anunţat, miercuri, reprezentanţii Agenţiei Naţionale Antidrog, precizând că cel mai cosumat drog din România este cannabisul, iar cele mai vulnerabile categorii în ceea ce priveşte consumul sunt cele defavorizate. (Mediafax)

– Cinci profesori de liceu din Drobeta Turnu Severin, acuzaţi că au fraudat examenul de bacalaureat din sesiunea din vara anului 2013, au fost condamnaţi de magistraţii Curţii de Apel Craiova la pedepse cu suspendare, cuprinse între 6 luni şi 3 ani. (Mediafax)

– Universitatea Babeş-Bolyai a anunţat pentru acest an universitar concursuri care pot înlocui examenul de admitere la facultate. Elevii de liceu de clasa a XI-a şi a XII-a vor avea posibilitatea, pe de o parte să-şi testeze cunoştinţele, şi pe de altă parte, vor beneficia, dacă iau rezultate bune, de un criteriu alternativ de admitere. (Adevărul)

– Sorina Pintea, ministrul sănătăţii, a declarat, dupa ce a anuntat ca vineri cursurile sunt suspendate, ca nu ne aflam in epidemie de gripa, insa masurile implementate sunt aceleasi ca in cazul acestui fenomen. Pintea a mai spus ca elevii, chiar daca nu merg la ore, tot trebuie feriti de spatiile aglomerate. (Ziare)

– Adulților le este interzis să fumeze în preajma nou-născuților, fumul de țigară putând provoca diferite afecțiuni precum colici sau pneumonie. (Revista Margot)

Rubrica Sfaturi pentru mame este susținută de https://www.pantofioriveseli.ro/.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.